Over HUMAN REACH Projects

Als patient kom ik in aanraking met hulpbehoevende zieke mensen die in hun zoektocht naar genezing of levensverlenging veel geld uitgeven aan complementaire behandelingen en middelen. Omdat ik zelf baat denk te hebben van een mogelijk levensverlengend middel, wil ik -in samenwerking met anderen- een landelijke gebruikersdatabase ontwikkelen. Momenteel werk ik -op vrijwillige basis- aan de startenquete.

Als reiziger in ontwikkelingslanden kom ik in aanraking met zieke mensen die geen medische behandelingen kunnen betalen, met kinderen en jongeren die niet naar school kunnen gaan, geen ouders meer hebben of dakloos zijn.
En in diezelfde landen lopen vele toeristen rond die vooral veel geld aan zichzelf besteden, aan hun reis, hun accommodatie, hun eten, etc.
Die tegenstelling is zo groot, dat ik heb besloten bij elke reis 10% van mijn persoonlijke kosten te doneren aan een goed doel ter plaatse.

Het ligt in de planning deze doelstellingen verder uit te dragen en bij aanzienlijke toename van activiteiten op termijn in stichtingsvorm zodat HUMAN REACH meer draagkracht krijgt.

Wilt u meewerken aan of meer informatie over een van deze projecten?
Neemt u dan contact op via

info@mentortouch.nl


of

06 5578 3639


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat uw reactie hier achter en meldt u ook aan voor onze mailinglist.
Hartelijk dank!